Σας ευχαριστούμε θερμά για τη σημαντική υποστήριξη!

 

 

 

Η Top.Host στηρίζει το έργο της Homo Digitalis από το 2019 έως σήμερα. Η Top.Host φροντίζει διαρκώς για την όμορφη εικόνα της Homo Digitalis στον ψηφιακό κόσμο και την ασφάλεια των συστημάτων μας. Μας προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες φιλοξενίας της ιστοσελίδας μας σε servers υψηλής ασφάλειας και ποιότητας.

 

 

 

Το Papaki στηρίζει τη Homo Digitalis από το 2019.

Μας παρέχει  το domain name μας και τις υπηρεσίες που σχετίζονται με αυτό.

 

 

 

 

 

Η Electronic Privacy Information Center (EPIC) μας χορήγησε το ποσό των 4.300 ευρώ τον Φεβρουάριο του 2019 και το ποσό των 4.500 ευρώ τον Δεκέμβριο του 2020 μέσω του προγράμματος Public Voice Fund. Το πρόγραμμα αυτό έχει δημιουργηθεί από την EPIC με στόχο την ενίσχυση οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών από όλο τον κόσμο, οι οποίες έχουν ως στόχο την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο διαδίκτυο.  Τα ποσά αυτά  μας χορηγήθηκαν με στόχο την ανάπτυξη και την εξέλιξη της οργάνωσής μας για την αποτελεσματικότερη προστασία των ψηφιακών δικαιωμάτων στην Ελλάδα.

 

 

 

Η Wikimedia Deutschland μας χορήγησε το ποσό των 5.200 ευρώ τον Απρίλιο του 2020. Το ποσό αυτό χορηγήθηκε στη Homo Digitalis και διατέθηκε με στόχο την άσκηση συνηγορίας για την ενσωμάτωση της Ευρωπαϊκής Οδηγίας για την Πνευματική Ιδιοκτησία στην Ελλάδα, με τρόπο ο οποίος θα σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και κυρίως την ελευθερία έκφρασης και πληροφόρησης στο διαδίκτυο.

 

 

 

 

Το Active Citizens Fund αποτελεί πρόγραμμα υποστήριξης των EEA Grants. Τα EEA Grants είναι ένα εργαλείο  χρηματοδοτικής ενίσχυσης που δημιουργήθηκε από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία, με στόχο την ενίσχυση της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε 15 κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Homo Digitalis έχει επιλεχθεί να λάβει χρηματοδότηση 4.500 ευρώ για την υλοποίηση του έργου Digital RiSe (Digital Rights and Security).

 

 

 

Οι ατομικές δωρεές είναι εξαιρετικά πολύτιμες για τις δράσεις της Homo Digitalis. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους υποστηρικτές μας για τις δωρεές από το 2018 έως και σήμερα. Μας δίνετε δύναμη για να συνεχίσουμε!