Βοηθήστε μας να μεγαλώσουμε

59% funded
Select Payment Method
Personal Info

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη δωρεά σας στη Homo Digitalis καταθέτοντας το ποσό που επιθυμείτε στον εξής τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN: GR66 0171 5580 0065 5814 3236 687

SWIFT-BIC: PIRBGRAA

Όνομα δικαιούχου: Homo Digitalis

Donation Total: €10

Η Homo Digitalis εργάζεται σκληρά με σκοπό την προστασία και την προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο ψηφιακό κόσμο στην Ελλάδα.

Είμαστε μία νέα οργάνωση με όραμα τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών, ώστε όλοι όσοι ζούμε στην Ελλάδα να μπορούμε να απολαύσουμε πλήρως τα δικαιώματά μας στη ψηφιακή εποχή.

Οι δραστηριότητές μας δεν έχουν κανένα κερδοσκοπικό σκοπό και όλες οι δωρεές και χορηγίες που εξασφαλίζουμε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την επίτευξη του σκοπού μας.

Η Homo Digitalis είναι και θα παραμείνει ανεξάρτητη. Για το λόγο αυτό, δεν αποδεχόμαστε δωρεές και χορηγίες από εταιρείες ή οργανώσεις, οι οποίες ενδέχεται να θελήσουν να παρέμβουν στις δράσεις μας.

Οι προσωπικές δωρεές είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εμάς!

Έχουμε συσταθεί νόμιμα ως αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία (Αριθμός καταχώρισης στο Πρωτοδικείο Αθηνών 489127/2018) υπό το ελληνικό δίκαιο και όλα τα έσοδά μας υπόκεινται στο νόμιμο έλεγχο των ελληνικών αρχών.
Θα χαρούμε πολύ αν θέλετε να ενισχύσετε τη δραστηριότητά μας και να μας βοηθήσετε να προωθήσουμε και να προστατεύσουμε τα δικαιώματα ΟΛΩΝ ΜΑΣ στο ψηφιακό κόσμο.