Για να μεγαλώσει και να συνεχίσει το έργο της, η Homo Digitalis σας χρειάζεται! Μια δυναμική ομάδα έχει πάντοτε ανάγκη για νέα και αξιόλογα μέλη που μπορούν να προσφέρουν, καθένα με τον τρόπο του. Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να γίνετε κομμάτι αυτής της οργάνωσης και να ενώσετε τη φωνή σας με τη δική μας, βοηθώντας στην προστασία των δικαιωμάτων μας.

Μέλος της Homo Digitalis δύναται να γίνει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, Έλληνας ή αλλοδαπός, άνω των 18 ετών, εφόσον δηλώσει σχετική επιθυμία και το Διοικητικό Συμβούλιο εγκρίνει την εγγραφή του. Τα μέλη της οργάνωσής μας διακρίνονται, βάσει καταστατικού, σε τακτικά μέλη, μέλη- υποστηρικτές και μέλη- εθελοντές.

Καλωσορίζουμε κάθε ενεργό πολίτη που θέλει να συμμετέχει ενεργά στην προστασία των δικαιωμάτων μας! Τα τακτικά μας μέλη, συμμετέχουν σε όλες τις διαδικασίες της Homo Digitalis. Συνδιαμορφώνουν τη στρατηγική της μέσω της συμμετοχής τους στη Γενική Συνέλευση, έχουν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι, ενώ κάθε τακτικό μέλος έχει δικαίωμα να πληροφορείται ανά πάσα στιγμή για την πορεία των εταιρικών υποθέσεων σύμφωνα με τις διαδικασίες που ορίζονται στον εσωτερικό κανονισμό.

Παράλληλα, τα τακτικά μας μέλη απολαμβάνουν ειδικές εκπτώσεις στις δραστηριότητες της Homo Digitalis. Το ποσό εγγραφής ανέρχεται στα 10€, τα οποία καταβάλλονται μία φορά, και η ετήσια εισφορά ανέρχεται στα 20€.

Θέλετε να βοηθήσετε το έργο μας αλλά δεν έχετε χρόνο να το κάνετε ενεργά; Μπορείτε να γίνετε υποστηρικτής μας και να συμβάλλετε στην προσπάθειά μας μέσω της εισφοράς σας. Έχετε το ελεύθερο να καταβάλετε από 10€ και ανάλογα με τις δυνατότητες σας. Τα μέλη υποστηρικτές έχουν δικαίωμα να ενημερώνονται για τις δραστηριότητες της οργάνωσης αλλά δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση της εταιρείας.  Ωστόσο, σε περίπτωση που το ποσό της ετήσιας εισφοράς σας είναι άνω των 20€, είναι δυνατό με αίτησή σας προς το Διοικητικό Συμβούλιο και μετά από τη σχετική έγκρισή του, να εγγραφείτε ως τακτικό μέλος.

Θέλετε να γνωρίσετε την Homo Digitalis, να δείτε πώς εργαζόμαστε και μετά να αποφασίσετε αν θέλετε να γίνετε μέλος μας;  Μπορείτε να εγγραφείτε ως εθελοντής, χωρίς υποχρέωση εισφοράς και να βοηθήσετε στις δραστηριότητες μας. Οι εθελοντές δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση, αλλά απολαμβάνουν ειδικών εκπτώσεων για συγκεκριμένες εκδηλώσεις.

Όπως κι αν επιλέξετε να έρθετε κοντά στη Homo Digitalis και να συμβάλλετε στο έργο μας, θα χαρούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να προασπίσουμε τα δικαιώματα μας έναντι των κινδύνων του διαδικτύου! H οικονομική συγκυρία, μειώνει τους πόρους και τις δυνατότητες δράσης υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, έτσι, η συμβολή σας, οικονομική ή μη μας στηρίζει για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στον πολίτη.

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας με τα στοιχεία σας με την επισήμανση για ποια κατηγορία μέλους ενδιαφέρεστε και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με τις απαραίτητες πληροφορίες.