Μετά από την επιτυχή αίτηση του ΔΣ της, η Homo Digitalis αποτελεί μία από τις 14 οργανώσεις που επέλεξε το European AI Fund να στηρίξει με χρηματοδότηση!

Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτή την τεράστια επιτυχία, καθώς η διαδικασία των αιτήσεων και τα δύο στάδια αυτής διήρκησαν περισσότερο από 4 μήνες με παραπάνω από 140 οργανώσεις από όλη την Ευρώπη να έχουν υποβάλει αίτηση.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες ειδικά για τη χρηματοδότηση της Homo Digitalis εδώ, ενώ περισσότερες πληροφορίες για το European AI Fund βρίσκονται εδώ.

H Homo Digitalis από την ίδρυσή της το 2018 και έως σήμερα εκπονούσε τις δράσεις της σε εθελοντική βάση. Πλέον μεταβαίνει σε μία νέα εποχή κατά την οποία επιδιώκει να γίνει μία οργάνωση με προσωπικό πλήρους και μερικής απασχόλησης, το οποίο θα ενισχύσει τον στρατηγικό και πρωταγωνιστικό της ρόλο, πάντα σε συνεργασία  με το ισχυρό δίκτυο εθελοντών της.

Στο πλαίσιο της χρηματοδότησης αυτής, η Ηοmo Digitalis ανακοινώνει σήμερα δύο ανοιχτές προσκλήσεις για τις θέσεις «Διευθυντικό Στέλεχος σε ζητήματα Τεχνητής Νοημοσύνης & Δικαιωμάτων του Ανθρώπου» και «Fundraising Manager / Charity Expert». Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για τις θέσεις αυτές, καθώς και τις προθεσμίες υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στους συνδέσμους που ακολουθούν.