Η οργάνωσή μας έχει τη μεγάλη τιμή και χαρά να είναι δικαιούχος δύο υποτροφιών από το πρόγραμμα “EPIC Public Voice Scholarship for NGOs” για να συμμετάσχει στο 40Ο “International Conference of Data Protection and Privacy Commissioners” στις Βρυξέλλες (22 – 26 Οκτωβρίου).

Τις υποτροφίες μπορούσαν να λάβουν μόνο 20 οργανώσεις διεθνώς και χορηγούνται από τo EPIC, διεθνώς αναγνωρισμένο ερευνητικό κέντρο που εδρεύει στην Ουάσινγκτον D.C των Η.Π.Α. και εστιάζει την προσοχή του στην προστασία της ιδιωτικής ζωής, της ελευθερίας της έκφρασης και των δημοκρατικών αξιών στην εποχή της κοινωνίας της πληροφορίας.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από τον Ευρωπαίο Επόπτη Προστασίας Δεδομένων (EDPS) και αποτελεί το πλέον αναγνωρισμένο και δημοφιλές παγκοσμίως αναφορικά με ζητήματα ιδιωτικότητας και προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Συμμετέχοντας θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε ομιλίες και συζητήσεις σε ποικίλα σχετικά ζητήματα και να ανταλλάξουμε απόψεις με οργανώσεις ψηφιακών δικαιωμάτων από όλο τον κόσμο, με ακαδημαϊκούς, με εκπροσώπους οργανισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου της Ευρώπης, με κυβερνητικούς εκπροσώπους διαφόρων κρατών, με στελέχη Εποπτικών Αρχών και με εκπροσώπους εταιριών.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι!