Την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 έλαβε χώρα το σεμινάριο “Regulating Social Media” στη Νομική Βιβλιοθήκη (Μαυρομιχάλη 23, Αθήνα). Το σεμινάριο παρακολούθησαν νέοι νομικοί, οι οποίοι ευαισθητοποίηθηκαν και ενημερώθηκαν σχετικά με ζητήματα που προκύπτουν από τη χρήση social media.

Εισηγητές ήταν οι κύριοι Ιωάννης Γιαννακάκης, δικηγόρος, και Βασίλης Βασιλόπουλος, DPO της ΕΡΤ Α.Ε. και μέλος της Homo Digitalis. Παρενέβη ο κ. Ιωάννης Μοροζίνης, δικηγόρος.

Ο κ. Βασιλόπουλος παρουσίασε τα νομικά και δεοντολογικά ζητήματα σχετικά με τη χρήση social media εκπροσωπώντας την οργάνωσή μας.

Στην προετοιμασία της παρουσίασης συμμετείχαν οι Μαίρη Μουζάκη, Μαρία-Αλεξάνδρα Παπουτσή, Αγαμέμνων Γαβριηλίδης, Χάρης Κυρίτσης, Χριστίνα Καλογεροπούλου, Γιάννης Ντόκος, Κατερίνα Ψυχογυιού, Στέργιος Κωνσταντίνου, Ιφιγένεια Γάκη, Αναστάσιος Αραμπταζής, Βαγγέλης Φαρμακίδης, Νίκος Γιάνναρος, Κωνσταντίνος Κακαβούλης.

Το καθένα από τα μέλη μας προσέγγισε τα θέματα που ανακύπτουν από τη χρήση των social media ανάλογα με την εξειδικευσή του.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους εργάστηκαν για αυτό το σεμινάριο και τον κ. Βασιλόπουλο για την εξαιρετική παρουσίαση!