Η Homo Digitalis έχει τη μεγάλη τιμή και χαρά να συμμετέχει στην οργανωτική επιτροπή του 4ου Data Privacy & Protection Conference! Ο αντιπρόεδρός μας, Στέφανος Βιτωράτος, συμμετέχει ενεργά στην οργάνωση του Συνεδρίου δίπλα σε κορυφαία στελέχη και καταξιωμένες προσωπικότητες στον τομέα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων και της ιδιωτικότητας.

Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα την Τρίτη 25 Ιουνίου στο Μαρούσι Αττικής και αποτελεί το κορυφαίο ετήσιο συνέδριο DPOs στην Ελλάδα!

Ομιλητές από τη χώρα μας και το εξωτερικό θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους και θα αναλύσουν το επίπεδο συμμόρφωσης των εταιριών στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και θα παρέχουν συμβουλές σχετικά με τις προληπτικές ενέργειες που απαιτούνται για την καλύτερη συμμόρφωση των οργανισμών με τον GDPR! Επίσης, το συνέδριο εστιάζει εν γένει στις σύγχρονες τεχνολογίες και σε παγκόσμιες εξελίξεις σε θέματα ασφαλείας προσωπικών δεδομένων.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του 4ου Data Privacy & Protection Conference και τους ομιλητές εδώ.

Οι εγγραφές είναι ανοιχτές και τα μέλη της Homo Digitalis απολαμβάνουν ειδικής έκπτωσης!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα υπόλοιπα μέλη της οργανωτικής επιτροπής για την αγαστή συνεργασία και την Boussias Communications για την εξαιρετική προετοιμασία της εκδήλωσης.