Στις 25 Ιουνίου η Homo Digitalis είχε τη μεγάλη χαρά να συμμετάσχει ως επιστημονικός συνεργάτης στο 4ο Data Privacy&Protection Conference.

Ένα χρόνο μετά την εφαρμογή του GDPR σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, το 4ο Data Privacy & Protection Conference αποτύπωσε τις αλλαγές και τους καινούριους κανονισμούς που έχουν προκύψει.

Η Homo Digitalis συμμετείχε τόσο στην οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου, όσο και ως ομιλητής. Την οργάνωσή μας εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρός της, Στέφανος Βιτωράτος, ο οποίος ανέλυσε την προστασία προσωπικών δεδομένων ως μορφή κοινωνικής εταιρικής ευθύνης και ως μοχλό βελτίωσης της φήμης και των κερδών των επιχειρήσεων.

Ο Στέφανος Βιτωράτος κατά την ομιλία του στο 4o Data Privacy & Protection Conference

Στο συνέδριο συμμετείχαν περισσότεροι από 40 έγκριτοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και ανταλλάχθηκαν σημαντικές εμπειρίες εμπειριών για το πώς μπορεί πραγματικά να αξιοποιηθεί η ισχύς των δεδομένων μέσω της υπεύθυνης χρήσης, την οικονομική ανάπτυξη αλλά και τα κοινωνικά οφέλη που προκύπτουν.

Ήταν μεγάλη τιμή της Homo Digitalis να βρίσκεται ανάμεσα στους πιο αναγνωρισμένους επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς, οι οποίοι ασχολούνται με την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Στο συνέδριο παρευρέθηκαν και τα μέλη της οργάνωσής μας Ελπίδα Βαμβακά, Κωνσταντίνος Κακαβούλης, Εμμανουήλ Μανδράκης, Μαρία-Αλεξάνδρα Παπουτσή, Εμμανουήλ Τζιβιέρης, Βασίλης Βασιλόπουλος, Αθηνά Μαυρίδου, Μιχάλης Δρακουλάκης και Δημήτρης Πατσός.

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Στέλλα Τσιτσούλα και την Boussias Communications για την εξαιρετική συνδιοργάνωση!