Στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2019 η Homo Digitalis είχε τη μεγάλη τιμή και χαρά να συμμετέχει στη δεύτερη συνάντηση στρατηγικών νομικών δράσεων σχετικά με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR).

Η συνάντηση έλαβε χώρα στο Βερολίνο, διοργανώθηκε από τον οργανισμό Digital Freedom Fund, και αποτελεί συνέχεια μίας πρώτης συνάντησης ίδιου χαρακτήρα, η οποία είχε διεξαχθεί στη Βιέννη τον περασμένο Μάιο.

Οι 21 ακαδημαϊκοί, ακτιβιστές, και νομικοί, από διάφορες χώρες της Ευρώπης συναντήθηκαν για να οργανώσουν κοινές δράσεις και να μοιραστούν εμπειρίες και απόψεις αναφορικά με ζητήματα προστασίας προσωπικών δεδομένων στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή.

Η οργάνωσή μας είχε την ευκαιρία να συνάψει σημαντικές συμμαχίες για μελλοντικές κοινές δράσεις με αναγνωρισμένες οργανώσεις του εξωτερικού και να ενημερώσει τους υπόλοιπους συμμετέχοντες για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας.

Τη Homo Digitalis εκπροσώπησε στη συνάντηση αυτή ο Λευτέρης Χελιουδάκης, ένα από τα ιδρυτικά μέλη και γραμματέας της οργάνωσής μας.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνάντηση αυτή εδώ.