Την Τετάρτη 3 Ιουνίου, η Homo Digitalis έχει τη μεγάλη τιμή και χαρά να απευθύνει εισήγηση στην Τηλεδιάσκεψη της Επιτροπής Ανταγωνισμού για το ηλεκτρονικό εμπόριο σχετικά με τη θεματική “Αλγόριθμοι και big data”.

Αποτελεί εξαιρετική τιμή για την οργάνωσή μας που η Επιτροπή Ανταγωνισμού, αφού διάβασε το σχετικό υπόμνημα και τις προτάσεις, που καταθέσαμε στα μέσα Μαΐου, μας προσκάλεσε να συμμετέχουμε ως εισηγητές στην Τηλεδιάσκεψή της. Ευχαριστούμε θερμά την Επιτροπή για την πρόσκληση.

Η τηλεδιάσκεψη θα αποτελέσει μια εξαιρετική ευκαιρία για να αναλύσουμε τις θέσεις και τις προτάσεις μας, καθώς και να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις με τον κ. Πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού, τους Εισηγητές της Επιτροπής Ανταγωνισμού και την Ερευνητική ομάδα της Επιτροπής και τους λοιπούς εισηγητές και συμμετέχοντες στην Τηλεδιάσκεψη.

Αξίζουν και πάλι πολλά συγχαρητήρια στην συντακτική ομάδα του σχετικού υπομνήματος της Homo Digitalis που αποτελείται από  τα μέλη μας (κατ’ αλφαβητική σειρά): Βαμβακά Ελπίδα, Βολικού Αδαμαντία, Βολικού Ειρήνη, Γάκη Διονύση, Κωνσταντίνου Στέργιο και Χελιουδάκη Λευτέρη.

Στην Τηλεδιάσκεψη θα μας εκπροσωπήσει η Πρόεδρός μας και μέλος της συντακτικής ομάδας του υπομνήματος, κ. Ελπίδα Βαμβακά.