Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η Homo Digitalis παρέχει τιμητική υποστήριξη στο 5th Data Privacy Conference, το οποίο διοργανώνεται από την Boussias Communications. Το συνέδριο αποτελεί σημείο αναφοράς για την προστασία προσωπικών δεδομένων και της ιδιωτικότητας στην Ελλάδα και ομιλητές σε αυτό θα είναι κάποιοι από τους σημαντικότερους επαγγελματίες και επιστήμονες ιδιωτικότητας της χώρας μας, αλλά και διακεκριμένοι ξένοι επαγγελματίες.

Η Homo Digitalis θα έχει διπλή παρουσία στο συνέδριο, καθώς το συνιδρυτικό μέλος μας και Πρόεδρος της οργάνωσης, Ελπίδα Βαμβακά, θα παρουσιάσει τη μελέτη της Homo Digitalis με θέμα COVID-19 και Ψηφιακά Δικαιώματα στις 17 Ιουνίου, και το τακτικό μέλος μας Αντιγόνη Λογοθέτη θα μας εκπροσωπήσει στο πάνελ με τίτλο “How COVID-19 dictates the new Legal approach of GDPR Adoption” στις 18 Ιουνίου.

Το συνέδριο θα λάβει χώρα την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Ιουνίου. Για το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου και τις εγγραφές σε αυτό μπορείτε να δείτε εδώ. Λόγω της πανδημίας, φέτος διεξάγεται για πρώτη φορά ηλεκτρονικά.