Το Lawspot, η ELSA Greece, η Athens Legal Tech και η Ένωση για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και Ιδιωτικότητας συνδιοργανώνουν φέτος το InfoLaw Conference 2021 με γενική θεματική «Δεδομένα, Online διαφήμιση και ψηφιακή οικονομία».

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί μέσω διαδικτύου την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Μαρτίου 2021. Τις δύο αυτές ημέρες θα λάβουν χώρα τρεις συνεδρίες για την ανάλυση των σχετικών θεματικών, ενώ θα διεξαχθεί ένα σεμινάριο (workshop) με θέμα “Δεδομένα υγείας και ηλεκτρονικές εφαρμογές”. Το Συνέδριο θα πλαισιωθεί από καταξιωμένους ομιλητές με στόχο να παρέχει μία σφαιρική εικόνα για τα νομικά και ηθικά ζητήματα από τις σύγχρονες μορφές online διαφήμισης και το ρόλο των δεδομένων στην οικονομία του διαδικτύου.

Η Homo Digitalis έχει τη μεγάλη τιμή να συμμετέχει στις εισηγήσεις κατά την πρώτη ημέρα του συνεδρίου και συγκεκριμένα, την Παρασκευή 12 Μαρτίου στις 17:00 στην Συνεδρία με θεματική «Online Διαφήμιση και Προσωπικά Δεδομένα». Εκπρόσωπός μας θα είναι το συνιδρυτικό μας μέλος και Γραμματέας του Δ.Σ. μας, Λευτέρης Χελιουδάκης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους διοργανωτές για την πολύ τιμητική πρόσκληση!

Το συνέδριο μπορεί κανείς να το παρακολουθήσει δωρεάν και χωρίς εγγραφή εδώ.

Σε περίπτωση ωστόσο που επιθυμείτε την χορήγηση βεβαίωσης παρακολούθησης, θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας εδώ.